СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – ТУР ДЕ СТЕНДАП

124.00 MKD

Опис

Артист: Бојан Велевски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2015
Времетраење:1:26:58
Содржина погодна за возраст над 16 години
Големина на архива 557 MB
Инфо:Најдобриот и единствениот македонски стендап комичар кој успеал да направи стендап турнеја во големи сали во преку 10 македонски градови и во Домот на Арм во Скопје пред 600 добро расположени фанови. Урнебесен настап кој ќе се памти долго. Одлична забава за секој гледач.

MKD / EUR
MKD Македонски денар