СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Не ме лечи докторе

124.00 MKD

Опис

Артист: Сашо Тасевски
Јазик: Македонски
Локација: Унверзална сала, Скопје 2012
Времетраење: 1:26:37
Големина на архива: 565 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Урнебесна стендап комедија која до сега во живо ја виделе преку 10.000 луѓе во Р. Македонија. Феноменалниот Сашо Тасевски го игра бате Саше кој боледува од отечен тестис, хемороиди и ешерихија коли во грлото и кој тргнува да најде лек во хаосот наречен-македонско здравство. Суперхит комедија напишана по вистински настани.

MKD / EUR
MKD Македонски денар