Настани

септември 24
14:00
15:00
14:00 - 15:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
јуни 05
20:00
21:00
20:00 - 21:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
мај 31
20:00
21:00
20:00 - 21:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
мај 21
20:00
21:00
20:00 - 21:00
Театар Јордан Х.К. Џинот-Велес, ул. Благој Ѓорев ББ ВЕЛЕС
мај 17
20:00
21:30
20:00 - 21:30
Театар Јордан Х.К. Џинот-Велес, ул. Благој Ѓорев ББ ВЕЛЕС
мај 14
14:00
15:00
14:00 - 15:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
мај 08
20:00
21:00
20:00 - 21:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
април 25
20:00
21:30
20:00 - 21:30
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
април 20
20:00
21:00
20:00 - 21:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
1 2 19
MKD / EUR
MKD Македонски денар