СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Се викам Никола и Адрија Награди 2014

124.00 MKD

Опис

Артист: Никола Тодороски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2012
Времетраење: 1:10:49
Големина на архива: 457 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо:Стендап на Никола Тодороски. Неверојатна актерска игра која измамува смеење до солзи, со многу визуелни ефекти, игра со мимики и тело и звучни илустрации.

MKD / EUR
MKD Македонски денар