СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – УМРИ МУШКИ 3

124.00 MKD

Опис

Артист: Бојан Велевски, Ефтим Трајчев Ѓаурски, Домагој Пинтариќ, Никола Тодороски
Јазик: Македонски и Хрватски
Локација: Универзална сала, Скопје 2014
Времетраење:1:13:27
Големина на архива: 2 GB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Феноменален стендап на тема секс, црква, кардинали и свештеници со Бојан Велевски и Ефтим Трајчов Ѓаурски, фантастичен стендап на тема секс, дрога и рок анд рол со Домагој Пинтариќ и стендап на тема геј, лезбо, Охрид и охриѓани со Никола Тодороски.

MKD / EUR
MKD Македонски денар