СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Ни срам ни перде

124.00 MKD

Опис

Артист: Сашо Тасевски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2012
Времетраење: 1:05:30
Големина на архива: 423 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Урнебесна стендап комедија која е втор дел од стендап триологијата на Сашо Тасевски. За првпат во историјата на Р. Македонија се игра една комедија посветена на македонските хомосексуалци и нивниот така наречен празник-2 Февруари. Неверојатно смешна претстава за младиот Кире Бананамен и неговите згоди и незгоди.

MKD / EUR
MKD Македонски денар