СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Стендап Адриа Награди 2014

124.00 MKD

Опис

Артист: Марина Орсаг, Срѓан Јовановиќ, Горан Фурјан, Домагој Пиинтариќ, Пеѓа Бајовиќ, Иван Кирков, Никола Тодороски, Весна Петршевска, Бојан Велевски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2014
Времетраење: 2:43:11
Големина на архива 1 GB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Најголемата стендап манифестација во Адриа регионот! Своевиден стендап оскар!На едно место стендап елитата, добитниците на најголемите признанија во 2013-та година: Марина Орсаг, Срѓан Јовановиќ, Горан Фурјан, Домагој Пинтариќ, Пеѓа Бајовиќ, Иван Кирков, Никола Тодороски, Весна Петрушевска, Бојан Велевски.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro