СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА- ЗЕМЈОТРЕС

124.00 MKD

Опис

Артист: Бојан Велевски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2013
Времетраење:1:04:49
Големина на архива: 418 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Стендап материјал кој ќе Ве збавува максимално и кој ќе го одгледате во еден здив. Одличен избор за разонода со Вашето друштво.

MKD / EUR
MKD Македонски денар