СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Чекајќи го Министерот

124.00 MKD

Опис

Артист: Бојан Велевски и Ефтим Трајчов Ѓаурски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2013
Времетраење: 1 час и 40 мин.
Инфо: 100 минути урнебес каков што не сте ни сонувале! Одмор за Вашите сетила, за Вашата душа, за Вашите очи! Лек за Вашите проблеми, смеење до врeскање! Пародија на политизираното општество! Комедија која ќе посакате да ја погледнете повторно!

MKD / EUR
MKD Македонски денар