СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – Новогодишен Стендап Циркус

124.00 MKD

Опис

Артист: Никола Тодороски, Сашо Тасевски и Бојан Велевски
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2012
Времетраење: 1:55:38
Големина на архива: 750 MB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Феноменални настапи на македонски дрим тим стендап коммичари кои ја фрлаат многубројната публика во делириум од смеа. Забава која ќе Ве развесели за цела година.

MKD / EUR
MKD Македонски денар