МАШКО – ЖЕНСКИ ОДНОСИ *МАРИАНА АРАНЃЕЛОВИЌ*

313.00 MKD

Kатегории ,

Опис

Артист: Мариана Аранѓеловиќ
Текст и глума: Мариана Аранѓеловиќ
Камера и сценографија: Марија Момиќ
Јазик: Српски
Локација: Белград 2021г.
Времетраење: 59:39
Содржина погодна за возраст над 16 години
Големина на архива /
Инфо:
Останете витални во потрагата по партнер!
Шармантен водич за машко-женски односи, со анализа на сличностите и разликите меѓу половите.
Луциден коментар за сопствената личност и светот околу нас.
Со дистанца!
Вечер на спонтан хумор …
Од гледна точка на една жена …MKD / EUR
MKD Македонски денар