февруари 22
20:00
21:20
20:00 - 21:20
НУ Центар за Култура Браќа Миладиновци - Струга, Ул. 15-ти Корпус, СТРУГА
февруари 21
20:00
21:20
20:00 - 21:20
НУ Центар за Култура Кочо Рацин - Кичево, Ул. Александар Македонски 72 КИЧЕВО
февруари 20
20:00
21:20
20:00 - 21:20
НУ Центар за Култура АСНОМ - Гостивар, Бул.Браќа Ѓиноски б.б. ГОСТИВАР
февруари 19
20:00
21:20
20:00 - 21:20
НУ Центар за култура Иљо Антески-Смок-Тетово, бул. Илирија б.б. ТЕТОВО
декември 15
21:00
22:15
21:00 - 22:15
Center Lounge & Fresh Bar - Bitola, ул. Широк Сокак бр.61 БИТОЛА
декември 12
21:00
22:15
21:00 - 22:15
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ