СТЕНДАП МАКЕДОНИЈА – УМРИ МУШКИ 4

 1.98

Опис

Артист: Марина Орсаг, Весна Бејби Петрушевска.
Јазик: Македонски
Локација: Универзална сала, Скопје 2013
Времетраење:1:00:49
Содржина погодна за возраст над 16 години
Големина на архива 2 GB
Инфо:Смеење до солзи со фуриозната Марина Орсаг-стендап комичарка од Хрватска кој растура на темата геј и лезбо односи
и орегиналната Весна Бејби Петрушевска од Македонија со својата стендап сексуална исповед наменета за машката публика, потполно на страна на женската.

MKD / EUR
EUR Евра