БОЈАН ВЕЛЕВСКИ Стендап Корона Специјал

 0.00

Kатегории ,

Опис

Артист: Бојан Велевски
Јазик: Македонски
Локација: Скопје, 2020
Времетраење: 24:03
Големина на архива: 1 GB
Содржина погодна за возраст над 16 години
Инфо: Стендап на тема Корона

MKD / EUR
EUR Евра