СРЃАН ОЛМАН – ДАЛИ ДА СЕ ОБЕСАМ, ИЛИ ДА ПРОДОЛЖАМ ПОНАТАМУ?!

313.00 MKD

Kатегории ,

Опис

Артист: Срѓан Олман
Јазик: Српски
Локација: Белград 2020г.
Времетраење: 48:34
Содржина погодна за возраст над 16 години
Големина на архива /
Инфо:
Стендап шоу со СРЃАН ОЛМАН *ДАЛИ ДА СЕ ОБЕСАМ, ИЛИ ДА ПРОДОЛЖАМ ПОНАТАМУ?!*
Смеењето е моќен стимуланс кој позитивно влијае на целокупното здравје. Тоa може значително да го подобри нашето расположение во даден момент. Тоа е едно од најсилните оружја во борбата против стресот.
На тема корона, карантин, здравството во Србија, како да не се обесиш од актуелните случувања, како и за здравата исхрана, патувањата (кога беа дозволени) и уште многу други теми ќе ве насмее до солзи во најновото стендап шоу мега популарниот Олман.


MKD / EUR
MKD Македонски денар