ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ – НОВОГОДИШЕН СПЕЦИЈАЛ

500.00 MKD

Kатегории ,

Опис

Артист: Жените кои зборуваат
Јазик: Српски
Локација: Белград 2021г.
Времетраење: 1:03:45
Содржина погодна за возраст над 16 години
Големина на архива /
Инфо:
Стендап шоу со ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ
Најдобар начин да ја започнете годината е да се смеете. A овие три жени ќе Ве насмеат на различни теми како: љубов, работа, деца, машко-женки односи, женско-женски односи, лесни дроги, тешка година…MKD / EUR
MKD Македонски денар