STAND UP COMEDY OPEN MIC NIGHT
21:00 to 22:00 - февруари 7, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

СТЕНД АП КОМИЧНА ВЕЧЕР
Отворен Микрофон - Покана за сите оние кои имаат нешто комично да кажат, пред публика, на микрофон

Влезот е слободен

Days
Hours
Mins
Secs

АРТИСТ: RICKY AGAINST THE MACHINE...вели сите така го знаат...или не...
Залутана рокерска душа која бара искрена љубов преку онаа апликација што спаја парови.
Рокер во вечна илузија кој не го живее својот рокерско замислен живот од X причини,малерозен на секое поле,шовинистички настроен и полн со предрасуди околу бракот!
Да се жени или не? Прашањето е сега!

АРТИСТ: JERRY THE PSYCHO
Од Прага, Република Чешка.
Настапувал во познатите стенд ап клубови во својата земја како Велвет Комеди Клуб, Метро Комеди и Манифесто Стенд Ап Ноќи.
Негповиот хумор е саркастичен, арогантен и антисоцијален.
Сака прецизно да ја посочи иронијата во денешниот свет и користејќи темни теми.

АРТИСТ: НАДИЦА ПЕТРОВА
Низ овој перформанс актерката многу искрено ни се приближува и не запознава со проблемите на една припадничка на женскиот пол во ова општество.
Наметнатите идеи и вредности, како и суровата борба за свој сопствен избор кои резултираат со неправда, таа ги изнесува на тапет и умешно ги иронизира.

ВОДИТЕЛ: БОРКО ТРАВЕЛЕР
Работел како физиотерапефт, фудбалски судија, спасител на плажа, латино танчер, јога, зумба и фитнес инстуктор, ги изучува боречките вештини и станува спортски психолог.
Патувањето е она што го прави среќен па затоа го пропатува цел свет.
Сними повеќе од 4.000 видеа на различни светски дестинации кои ги претстави на ТВ екраните.

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
1
2

Total quantity sold : 7

MKD / EUR
MKD Македонски денар