TWO MOTHERS BROTHERS
21:00 to 23:00 - април 4, 2019
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Two mothers Brothers (ОД ДВЕ МАЈКИ БРАЌА) - комично кабаре составено од динамичното дуо Никола Тодороски и Стрезо Стаматовски.

Неверојатна сатира и интензивна комедија во комбинација со оригинални песни и пародија на популарни песни.

Билет: 200 ден.

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар