COMEDY ROOM – МАРЈАН и ХАЗИМ
21:00 to 22:00 - мај 30, 2021

ВОДИТЕЛ:

МАРЈАН ГЕОРГИЕВСКИ е актер, стендап комичар, режисер, тој пие утринско кафе пола ден.
- Не ме гибај, му е утрински благослов кон останатите.
Тој е купувач на книги и се надева дека до крајот на животот ќе ги прочита сите.
Пие пиво без мезе, гледа серии, помеѓу глупав филм и длабок сон секогаш го избира второто.
Отвора социјални мрежи - пцуе/ хејта/ му се лоши.
Пушта тв - пцуе/хејта/ му се лоши.
Сака да си пцуе/хејта и со останати пцујачи во друштво, така му е полесно.
За да не е самопрогласен аналитичар на психологијата, студира психологија.
Има намера да направи психотерапија базирана на пцуење/хејтање и смеење.
Решен е секојдневно со читање добра литература да се имунизира од глупоста и верува дека со сарказам организмот му реагира кога сретнува поборници на примитивизнот.
Татко е на малолетно дете и учесник во брачна состојба.
Се движи на даската помеѓу фантазијата, а реалноста ја гризе до коска.
ЗЛАТЕН ЗАБ COMEDY ROOM е местото каде можеме да бидеме реални, забавни, хард кор брутални, без маска, без дезинфекција на вистината.
Дебата на вистински начин, само со комичари, луѓе кои решиле својот живот да го гледаат преку визирот на светлата страна.
Хуморот не' интересира - другото е болно и патетично.
Добредојдовте на ЗЛАТЕН ЗАБ COMEDY ROOM

ГОСТИН: ХАЗИМ МУЈЧИНОВИЌ

Роден на 31.05. Во 1977 година во Власеница (БиХ), живее во Тузла.
Дипломиран актер.
ТВ и радио водител (повеќе од 10 години, водител на ТВ и радио медиуми, утрински водител на „Утро за сите“ -БХРТ и радио водител и уредник на утринската емисија на радио Камелеон - Радио утро со Хазим).
Актер и извршен продуцент во театарот „Казбаре Тузла“ (одговорен за фестивали и претстави).
Работи како продуцент на Босанскиот културен центар (БКЦ) - Тузлански кантон.
Филмски и ТВ актер во:
ТВ серија:
- „Луд, збунет, нормален“ (2011)
- „Ние сме два различни света“ (2011)
- „Глава низ ѕидот“ (2016)
- љубов кон книгите: Приказна за Сараеву / “The Love of Books: A Sarajevo Story” (2011).
Продуцент и стенд-ап артист (повеќе од 7 години) во „Стенд ап комедија произведена во Босна“.
Татко на две убави момчиња и девојче, сопруг на една жена. Актер по раѓање, посветеност, професија, диплома и желба. Тврдоглав Босанец кој сакаше, посакуваше и стана актер, а потоа светот се претвори во порно индустрија.
Погледнете го остатокот од приказната токму тука.


Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар