ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
20:00 to 21:15 - декември 14, 2019
НУ Центар за Култура Браќа Миладиновци - Струга, Ул. 15-ти Корпус, СТРУГА Get direction

Почитувани Дами и Господа,

На Ваше големо задоволство неверојатното стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
или за тие што бегале од часовите по англиски
ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.
Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Организатор

Export

Локација

Сподели