ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
20:00 to 21:15 - December 14, 2019
НУ Центар за Култура Браќа Миладиновци - Струга, Ул. 15-ти Корпус, СТРУГА Get directions

Почитувани Дами и Господа,

На Ваше големо задоволство неверојатното стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
или за тие што бегале од часовите по англиски
ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.
Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Organizer

Export

Location

Order Qty Total
1
2
4
3

Total quantity sold : 10

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro