ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
21:00 to 22:15 - декември 12, 2019
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get direction

 

Цена на билет на денот на настанот (12.12.19) 300 ден.
Цена на билет во пред-продажба 250 ден.
Цена на билет во пред-продажба за студенти 200 ден. *Студентите да пратат фотографија или скен од студентски индекс на нашата е-mail адреса: zlatenzabmk@gmail.com за да добијат купон за попуст на online плаќање

Почитувани Дами и Господа
На Ваше големо задоволство неверојатното стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”
или за тие што бегале од часовите по англиски
“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.
Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Организатор

Export

Локација

Сподели