ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY
21:00 to 22:15 - 12 децембра, 2019
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

 

Цена на билет на денот на настанот (12.12.19) 300 ден.
Цена на билет во пред-продажба 250 ден.
Цена на билет во пред-продажба за студенти 200 ден. *Студентите да пратат фотографија или скен од студентски индекс на нашата е-mail адреса: [email protected] за да добијат купон за попуст на online плаќање

Почитувани Дами и Господа
На Ваше големо задоволство неверојатното стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”
или за тие што бегале од часовите по англиски
“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.
Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.
Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Organizator

Export

Location

Order Qty Total
2
2
2
2
2

Total quantity sold : 10

MKD / EUR
MKD Македонски денар