НОВОГОДИШЕН СПЕЦИЈАЛ *ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ*
21:00 to 22:00 - јануари 1, 2021

НОВОГОДИШНО СТЕНДАП ШОУ ВО ЖИВО НА ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ

Најдобар начин да ја започнете новата година е да се смеете. A овие три жени ќе Ве насмеат на различни теми како: љубов, работа, деца, машко-женки односи, женско-женски односи, лесни дроги, тешка година...

Влезниците се ограничени (150), по цена од 2,5 евра во предпродажба и 3,5 евра на ден на настанот. За сите кои нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 08.01.21

Days
Hours
Mins
Secs

ЖКП

Три жени. 10 годишно искуство со комедија. 100 години маѓепсан живот. И тие сè уште стојат. И тие зборуваат.

Јелена Мандариќ:

Јелена е од Алибунар и лаборант по струка.Во Загреб ја започна својата стендап кариера.Таа се обидува да ги посочи сите комични елементи на штета на својот карактер, изглед, идиосинкратични одлики на целата своја личност. Треба да бидете многу силни за овој вид хумор и Мандариќ е силна како карпа!

Јагода Јовановиќ

Јагода длабоко верува дека светот би бил подобро место кога сите луѓе повеќе би се дрогирале и би имале повеќе секс. Нејзиниот живот е нејзината порака. Пред стендапот, таа ја претставуваше својата земја како млад дипломат во Мексико и Виена. Во оваа прилика, таа би сакала да им се заблагодари на сите кои со редовно плаќање даноци на државата и овозможија да си помине таму убаво. Нејзиното најголемо животно достигнување е нејзиниот сопруг, кој е пет години помлад.

Ана Златановиќ:

Ана е по потекло од Обреновац. Има многу живописно семејство и подготвена е да зборува за нив. Завршила факултет за безбедност и мастер студии на истиот. Во животот била се - ја бранела Србија од тероризам како оператор на контрадиверзионата контрола на аеродромот Никола Тесла, ги слушала жалбите на корисниците во кол центарот, работела со туристи на море... Со стендап започна 2013. Има напишано 2 книги (првата под псевдонимот Каја Видиќ).

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
3
1

Total quantity sold : 33

MKD / EUR
MKD Македонски денар