МАШКО – ЖЕНСКИ ОДНОСИ *МАРИАНА АРАНЃЕЛОВИЌ*
21:00 to 21:45 - април 15, 2021

За претставата ...

Останете витални во потрагата по партнер!
Шармантен водич за машко-женски односи, со анализа на сличностите и разликите меѓу половите.
Луциден коментар за сопствената личност и светот околу нас.
Со дистанца!
Вечер на спонтан хумор ...
Од гледна точка на една жена ...

Влезниците се  по цена од 313 денари (5 евра).

За сите кои нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 18.04.21

 

Days
Hours
Mins
Secs

 

За авторот ...

Мариана Аранѓеловиќ е актерка и стенд-ап комичарка, родена во Белград, каде што живее и работи.
Нејзините Стенд-ап настапи ги гледаше публиката низ целата земја и регионот, од Белград, Нови Сад, Кикинда, Суботица, Свилајнац, Мајданпек, Сомбор, Шид, Горњи Милановац, Арија, Тузла, Лазаревац, Брус, Прибој, Аранѓеловац, Добој, Алексинац, Ниш, Шабац, Крагуевац, Бољевац, Бања Лука до Подгорица, Марибор, Скопје ...

Од авторот ...

„Оваа претстава е наменета за оние на кои им е досадно дома или поради некоја друга причина се принудени да ја гледаат".

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
2

Total quantity sold : 7

MKD / EUR
MKD Македонски денар