ДАЛИ ДА СЕ ОБЕСАМ, ИЛИ ДА ПРОДОЛЖАМ ПОНАТАМУ?! *СРЃАН ОЛМАН*
21:00 to 22:00 - декември 29, 2020

Пред Новогодишно стендап шоу ВО ЖИВО со СРЃАН ОЛМАН *ДАЛИ ДА СЕ ОБЕСАМ, ИЛИ ДА ПРОДОЛЖАМ ПОНАТАМУ?!*
Смеењето е моќен стимуланс кој позитивно влијае на целокупното здравје. Тоa може значително да го подобри нашето расположение во даден момент. Тоа е едно од најсилните оружја во борбата против стресот.
На тема корона, карантин, здравството во Србија, како да не се обесиш од овогодинешните случувања, како и за здравата исхрана, патувањата (кога беа дозволени) и уште многу други теми ќе ве насмее до солзи во најновото стендап шоу мега популарниот Олман.
Влезниците се ограничени (150), по цена од 2 евра  во предпродажба и 4 евра на ден на настанот. За сите кои нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 02.01.21

 

Days
Hours
Mins
Secs

СРЃАН ОЛМАН
После 8 години новинарство на локална телевизија, Срѓан Олман оди во светот на стенд ап комедијата, од која живее до денес. Неговите шоуа „Северно леден хумор“ (бидејќи потекнува од север, од Суботица), и „Правда за Олман“ го обиколија целиот регион. Срѓан Олман е победник во ТВ-шоуто „Најдобриот комичар на Србија"од 2014 година. Победник е и на натпреварот за најдобар стендап комичар во организација на Стендап.рс. Учествуваше и во ТВ-шоуто "Аудиција". Автор е на онлајн хумористична серија „Мудростите на Драго“, во која тој го игра мајсторот Драго Мајсторовиќ која може да се гледа на Јутјуб каналот, како и на цел серијaл комични ведеа на тема Изолација.

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
3
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
2
2
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Total quantity sold : 69

MKD / EUR
MKD Македонски денар