БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП
19:19 to 20:50 - март 20, 2023
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ Get directions

Бескомпромисен стенд-ап е монокомедија во изведба на актерот и драматург СЕМИР ГИЦИЌ.
Темата на оваа стенд-ап комедија е „Малите работи коишто не врзуваат“, а посебен акцент е ставен на ситуациите во кои секојдневно живее малиот човек.
Во неговите настапи нема пцовки, вицеви, евтини метафори, пеење, танцување или какво било друго губење време.
Само час и половина животни ситуации и предрасуди за човечките и нечовечките сорти.

Семир е автор на популарните комедии: „Чекајќи го министерот“ со Лидија Вукиќевиќ, „Внимавај со кого спиеш“ со Мирко Васиљевиќ, „Имаме дојава“, „Дежа ви“, „Пинокио ​​за возрасни“, „Кој ви ја даде претставата“ и многу други.

Понеделник
20.03.23
19:19ч.
Специјален гостин ИВАНА НАСКОВА
Салон 19,19 - Културно Информативен Центар, Скопје
Билет: 400 денари

Days
Hours
Mins
Secs

https://youtube.com/shorts/LgWiH7Pnv00

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
4
5
1
4
5
2
6
3
4
4
2
2
2
4
3
4
8
1
4
6
4
3
2
3
4
1
5
2
4
3
4

Total quantity sold : 111

MKD / EUR
MKD Македонски денар