Настани

декември 24
16:30
17:10
16:30 - 17:10
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
декември 24
14:00
14:40
14:00 - 14:40
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
декември 10
19:30
20:30
19:30 - 20:30
НУЦК Григор Прличев - Охрид, Кеј Македонија бр.4
декември 07
20:00
20:00
20:00 - 20:00
Народен театар Штип, ул. Генерал Михајло Апостолски бр.21
декември 06
20:30
23:00
20:30 - 23:00
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ
декември 01
16:00
17:00
16:00 - 17:00
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ
ноември 30
20:00
21:20
20:00 - 21:20
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ
ноември 28
19:37
21:20
19:37 - 21:20
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ
ноември 21
20:00
21:20
20:00 - 21:20
Културно-Информативен Центар (Салон 19,19)-Скопје, Филип Втори Македонски б.б. (Моша Пијаде) СКОПЈЕ
1 13 14 15 16
MKD / EUR
MKD Македонски денар