THE BEST OF STAND UP COMEDY TEAM
21:00 to 23:00 - март 2, 2019
Центар за култура Глигор Прличев (КЕРАЛ) - Охрид, ул: Кеј Македонија бр. 4 ОХРИД Get directions

НАЈДОБРОТО од Стенд ап со:

Никола Тодороски

Јован Цветкоски

Зоки Донев

Билет: 200 ден.

Организатор

Schedule

  • 20:00 - 22:00 :

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар