THE BEST OF CLUB STAND UP *BOJAN VELEVSKI*
18:30 to 19:40 - јули 12, 2020


LIVE STREAMING
СТЕНДАП ВО ЖИВО СО БОЈАН ВЕЛЕВСКИ!!!
Влезниците се ограничени по цена од 100 денари, а бројот на посетители кои можат да го следат настанот заедно со вас е неограничен.
Една влезница за цело друштво или една влезница за цело семејство.
Во чекор со времето, а чекор пред сите!

 

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Total quantity sold : 20

MKD / EUR
MKD Македонски денар