Stand Up Show
21:00 to 22:15 - декември 15, 2019
Center Lounge & Fresh Bar - Bitola, ул. Широк Сокак бр.61 БИТОЛА Get directions

Не пропуштајте пеколна стендап вечер која ќе ви ги оптерети стомачните.
За ваше трајно задоволство ќе се погрижат:

Зоран Донев - човекот кој откако стана татко свати дека животот порано беше потивок..

Никола Тодороски - кој тврди дека ако имаш над две деца веќе си водач на терористичка организација и си баран од Интерпол..

Шоу кое не смее да се пропушти!

Билети:

Претпродажба 150 ден.
На ден на шоу 200 ден.

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
2
2
2
2
2
4
2

Total quantity sold : 19

MKD / EUR
MKD Македонски денар