STAND UP: Само да се претставам – БОЈАН КИРКОВСКИ
21:00 to 22:00 - април 19, 2022
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Актерот Бојан Кирковски реши “само да се претстави“ зашто какво време дојде многу лесно непреставен можеш да останеш.

По убедување надри лекар специализиран за холестерол и триглицериди.

Таен член на сите тајни друштва и ложи.

Тајно настапува во Јавна Соба под вистинското име.

Голем фан на јавната администрација, на јавните служби и на Маријан Стојановски во целост.

Како мал многу го сакал Ристо Бомбата па денес неуморно се прашува каде одат сите тие изгубени емоции.

Повелете!!!

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
4
2
2
1
2
2
2
2
2
3

Total quantity sold : 22

MKD / EUR
MKD Македонски денар