ИМПРОВОКАЦИЈА
21:00 to 23:00 - март 7, 2019
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

ИМПРОВОКАЦИЈА - театарска импровизација во која што играат професионалните актери:

Никола Тодороски, Стрезо Стаматовски и Филип Кипровски заедно со Никола Јосифоски на пијано и Филип Ангеличин - Жура како совест на шоуто.

Секоја изведба на „Импровокација“ е премиерна и истата не може да се повтори.

Ваквата форма на театар е спонтана, забавна и комична.

Публиката директно е инволвирана во процесот на создавање на сцените со свои предлози, а понекогаш се јавува и како директен учесник на сцената.

Во зависност од енергијата на публиката и предлозите што истата ќе ги даде, таков тематски правец добива и самата изведба.

 

Билет:300 ден.

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар