ONE WO/MAN COMEDY SHOW ,,КОЈА СУМ ЈАС” – НАДИЦА ПЕТРОВА
20:30 to 21:30 - мај 4, 2022

Дата: 04.05.2022
Час: 20:30
ONE WO/MAN COMEDY SHOW ,,Која сум јас''
Автор и актер: Надица Петрова
Локација: Јавна Соба (Public Room), Скопје
Времетраење: 60 мин.
Повеќе инфо:
ONE WO/MAN COMEDY SHOW ,,Која сум јас'' е комично едночасовно шоу за едно патешествие на една актерка која творејќи во оваа (не) држава се соочува со декаденцијата на општеството.

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
4
2
2

Total quantity sold : 8

MKD / EUR
MKD Македонски денар