SUMMER COMEDY MARATHON
21:00 to 23:00 - јули 21, 2019
Jazz Inn Club - Ohrid, ул: Коста Абраш бр.74 ОХРИД Get directions
ЛЕТЕН МАРАТОН НА КОМЕДИЈАТА - ОХРИД 2019
Од 21.07.2019 до 10.08.2019 (21 ден)

Никола Тодороски
Стрезо Стаматовски
Филип Кипровски

Зоки Донев
Јован Цветкоски
Илија Богданоски
Никола Силјаноски

Филип Ангеличин - Жура
Никола Јосифоски
Јане Тодороски

Билет: 200 ден.

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар