ONLINE STAND UP со МОЏО и БОЈАН
21:00 to 22:15 - април 29, 2021

ПРЕМИЕРА НА НОВ МАТЕРИЈАЛ!

Дами, Господа, граѓани на Нашата земја, на Вашата земја и на целата земја.
Продукциите ЗЛАТЕН ЗАБ и NEW CHAPTER Ви ги претставуваат Божидар Божиновски-Моџо и Бојан Велевски.

Се смеете на нивните статуси?
Се смеете на нивните коментари?
Се прашувате – како ли им текнуваат такви глупости?
Епа, време е сите заедно да дознаеме!
Двајцата најактуелни “играчи” ги споивме за да ви пружиме една поинаква вечер, во време кога ништо не се случува!
Можете ли да ги замислите Роналдо и Меси во една екипа?
Епа, тоа Ве очекува на 29-ти април во 21ч.
Картите се ограничени на 400! Една карта за целото семејство. Цена: 200ден
За сите кои нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 06.05.21

Days
Hours
Mins
Secs

 

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Total quantity sold : 174

MKD / EUR
MKD Македонски денар