НЕМАЊА ЖИВАНОВИЌ ВО ЖИВО
20:30 to 21:30 - април 1, 2021

НЕМАЊА ЖИВАНОВИЌ ВО ЖИВО  е стенд-ап шоу напишано во ова нестабилно и стресно време на Ковид 19 и е дизајнирано да ги забавува и растерети луѓето, но и да ги охрабри да размислуваат.
Мисли како:
Зошто го гледам ова? :)
Не можам ли да поминам подобро? :)
Кој е и онака овој човек? :)
Добро, мислам дека е смешно, но ... :)
Хахаха, навистина е смешно, навистина ми е мило што платив пет евра за ова, што се пет евра. :)
Ова вреди најмалку седум или осум. :)
Мамо, дојди да гледаме, те молам за истата цена, нема доплата. :)
Па, ако живеевме одделно, таа ќе мораше да плати, велам, подобро е да живеам со мајка ми. :)
Имам триесет години и немам приватност, а таа се однесува како да не сум уште личност, туку дете кое не може да носи одлуки за себе, ми се меша во животот до тој степен што ми забранува и одредува со кого можам и со кого не можам да бидам во врска, но затоа пак, не мислам на алиштата, тие се секогаш чисти, а понекогаш и заштедуваме на стенд ап настапи кои се во живо на интернет. :)

Влезниците се по цена од 5 евра во предпродажба и 6 евра на ден на настанот. За сите кои нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 08.04.21

Немања Живановиќ е српски стенд-ап комичар, водител и сценарист со над 5 години искуство и повеќе од 300 настапи низ целата земја и регионот. Автор на стариот добар подкаст.

 

Days
Hours
Mins
Secs

            


Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Total quantity sold : 20

MKD / EUR
MKD Македонски денар