2 MOTHERS BROTHERS – Comedy Cabaret
21:00 to 23:00 - ноември 14, 2019
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

2 MOTHERS BROTHERS - комично музичко кабаре составено од динамичното дуо:

Стрезо Стаматовски и Никола Тодороски.

Неверојатна сатира, комедија и пародија на популарни песни!

Комедија која не смее да се пропушти.

 

 

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
4
5
2

Total quantity sold : 15

MKD / EUR
MKD Македонски денар