ЉУПКА И ЉУБИЦА – Премиера на детска едукативна и интерактивна дуодрама
12:00 to 13:00 - мај 26, 2024
Кафе Бар Синдикат, Орце Николов 97, Скопје Get directions

ПРЕМИЕРА на детска едукативна и интерактивна дуодрама “ЉУПКА И ЉУБИЦА”

Претставата е за деца од 5-10 години.
Играат Анастасија Ласовска и Ангела Лефкова.
Низ игра и театар учиме да препознаваме емоции и да разговараме за сопствените чувства.
Децата ќе и помогнат на Љубица да не биде завидлива и лоша, туку да си ја признае грешката и да се извини за да сите го препознаат нејзиниот талент и да не си го загуби пријателот.
Повелете на ПРЕМИЕРА во Синдикална култура!
Местата не строго ограничени на 30!
Задолжително е купување онлајн билет или претходна резервација на 075262903
Место: Синдикална Култура-Скопје
Време: 12:00
Датум: 26.05.24
НЕДЕЛА
Родителите на коктелче, децата на претстава!

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
2
1

Total quantity sold : 7

MKD / EUR
MKD Македонски денар