ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА – РАЗВЕДИ МЕ
20:00 to 21:20 - јули 27, 2022
ЛЕТНА СЦЕНА-ВАТАША, Кавадарци

Со купувањето на билет за претставата РАЗВЕДИ МЕ на „Тетар Провокација“, донирајте за Јани Иванов, осумнаесет годишно момче од Неготино, кое заврши со тешки повреди во соседна Грција.
Претставта ќе се одржи во среда, 27-ми јули на летната сцена над 12-ТЕ ВАТАШКИ МЛАДИНЦИ, во Ваташа (КАВАДАРЦИ).
Цената на билетот е 200 ден.
Сите средства од билетите ќе бидат донирани за негово понатамошно лекување.
Повеќе за лекувањето на Јани. дознајте на линкот:
https://mkpress.net/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%86-%d1%82%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%be-%d0%b3%d1%80%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b8/?fbclid=IwAR2WxHKK29QWVLc5tjrTwnfpK0zXL5eltNmFFRDTcXhdaJBWDrTLdslzqxY

Дата: 27.07.2022
Час: 20:00
РАЗВЕДИ МЕ - Романтична комедија
Режија: Роберт Ристов
Продукција: Театар Провокација
Играат: Мирјана Поповска Ристов, Роберт Ристов, Зорица П. Панчиќ, Љубиша Савановиќ и Благоја Чоревски Чоре.
Кореограф: Марија Бејкова
Локација: Летна Сцена, Ваташа - Кавадарци
Времетраење: 80 мин.
Повеќе инфо: http://teatarprovokacija.mk/vecerni-pretstavi/razvedi-me/

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

  • Театар Провокација

Export

Локација

Order Qty Total
2

Total quantity sold : 2

MKD / EUR
MKD Македонски денар