Хуманитарна помош за Никола Јованов
21:33 to 21:33 - јануари 18, 2024
Пријатели, потребна е Вашата помош за Никола Јованов 🧡👏
Помогнете да ги добие потребните терапии за повторно да застане на нозе и да се движи самостојно и исправено❗️
Донациите може да се направат со повик на телефонските броеви:
А1 143-462
Телеком 143-112
Или преку сметка на
Стопанска Банка АД Скопје
Од Македонија (МКД) 200003201432709
Од Странство (EUR)
IBAN: MK07200004146148204
SWIFT: STOBMK2X
Никола (Кока) Јованов од Конче поради повредата која ја има здобиено на 'рбетниот столб (скршен 6-ти пршлен) бара финасиска помош за лекување во странство.
На поликлиниката "Гечеви" во Р.Бугарија третманот кој може да го добие е: подводно лечење со индивидуална фискултурна терапија и чини 218.000 денари.
На поликлиниката "Неуромедик" во Р. Србија третманот е: роботска неуро рехабилитација и чини 898.000 денари.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА ХУМАНОСТА

Организатор

Export

Локација

Please add the product shortcode attribute when not displaying on a Product's page
MKD / EUR
MKD Македонски денар