ХУМАНИТАРНА ИЗВЕДБА на Супер Вселенко и роденденската торта
12:00 to 13:00 - март 10, 2024
Едукативен Културен Центар Лабораториум, Bulevar Kliment Ohridski br.68 Get directions

ХУМАНИТАРНА ИЗВЕДБА на Супер Вселенко и роденденската торта (интерактивна театарска претстава за деца)!

Средствата од продадените билети ќе бидат донирани на Леонид!

Дата: 10.03.24
Ден: Недела
Час: 12:00
Локација: ЕКЦ Лабораториум, Скопје
Билет: 150 денари

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
3
1
4
1
3
2
3
3
2
3

Total quantity sold : 27

MKD / EUR
MKD Македонски денар