СУПЕР ВСЕЛЕНКО И РОДЕНДЕНСКАТА ТОРТА на 20.01.2024 во11:00ч.
11:00 to 12:00 - јануари 20, 2024
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Изведба: 20.01.2024 со почеток од 11:00 во Јавна соба
Цена на билет: 220 ден

Опис: Супер Вселенко доаѓа во магичната шума и се вработува како дистрибутер на торти. Но таму живее Гавранко кој упорно сака да ги уништи тортите. Низ низа предизвици, интерактивни игри и разговори и преку ликовите на Вселенко, Еленко и Гавранко отвараме една важна тема за дискусија: прифаќање на различитостите.
Интерактивна и забавна претстава за деца 3+ од едукативен карактер!

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
1
2

Total quantity sold : 5

MKD / EUR
MKD Македонски денар