САМ ПРОТИВ СИТЕ-театарска претстава
20:00 to 21:00 - ноември 2, 2022
Порта Македонија /Триумфална капија/, Ул. 11-ти Октомври Скопје Get directions

"САМ ПРОТИВ СИТЕ" -
Современа театарска претстава
Автор: Огнен Неделковски
Режија: Сашо Ристовски
Играат : Магдалена Ризова- Черних, Сашо Ристовски и Димитрие Марковски

Претставата „САМ ПРОТИВ СИТЕ“ има за цел да ги отвори сите прашања поврзани за анксиозноста и депресијата, кои со години се кријат под тепих и за кои луѓето не сакаат да зборуваат. Преку три индивидуални човечки приказни и судбини, авторите на овој проект ќе ги откријат дел од причините за појавување на анксиозноста, ќе понудат разни начини за соочување и борба со оваа болест и секој од нив ќе излезе како победник со својот невидлив непријател.

Локација- Порта Македонија /Триумфална капија/
Дата: 02.11.2022 среда
Цена : 300 денари

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
2
2
2

Total quantity sold : 6

MKD / EUR
MKD Македонски денар