ПРИРАЧНИК ЗА ИЗОЛАЦИЈА СО ЖЕНА *БОЈАН ВЕЛЕВСКИ*
21:00 to 22:00 - декември 26, 2020

Пред Новогодишно стендап шоу ВО ЖИВО со БОЈАН ВЕЛЕВСКИ *ПРИРАЧНИК ЗА ИЗОЛАЦИЈА СО ЖЕНА*

Короната принуди многу брачни парови да поминуваат повеќе време заедно и се чини дека некои не се многу задоволни од тој факт.
Од машка страна Бојан ќе ве насмее колку тешко се издржува со жена во изолација.
Бидејќи на жените им беа ускратени услугите на фризери, козметичари и разни третмани за убавина Бојан истражуваше за што најмногу се интересираат жените за време на корона изолацијата.
Урнебесни информации за секојдневни случувања, зголемен наталитет и осамени љубовници....
Секако, целиот стендап материјал е направен за да се насмееме сите ние кои се најдовме во оваа нова ситуација поради вирусот.

Days
Hours
Mins
Secs

Влезниците се ограничени, а бројот на посетители кои можат да го следат настанот заедно со вас е неограничен.
За сите  коишто нема да можат да го следат настанот во живо, истиот ќе биде достапен за гледање до 31.12.20
Една влезница за цело друштво или една влезница за цело семејство.

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Total quantity sold : 229

MKD / EUR
MKD Македонски денар