ПРАШАЈ ГИ ИВАНА И БОРКО 20.07.21
21:00 to 22:00 - јули 20, 2021

Ново шоу со Ивана Наскова. "Прашај ја Ивана" затоа што ако може сите во државата да се експерти на секоја тема, зошто да не и таа.
Прашај ја за помош ако имаш љубовни дилеми, има и таа, ама ако, прашај си. Прашај како да зготвиш летна манџа, и таа не знае како ама ако, прашај си. Затоа сме тука.
Прашај што смееш и не смееш, а Ивана не зема пари од ова па ако и одговара ќе ти одговори. Ти прашај си.
Се е полесно кога имаш кој да прашаш.
- Извини, ја само да прашам!
"Прашај ја Ивана" ново комеди шоу заедно со Ивана Наскова и продукција Златен Заб.
*Прашањата може да ги поставувате тука и на facebook.
*Специјален гостин: БОРКО НАУМОВСКИ

 

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

This product currently has no customers
MKD / EUR
MKD Македонски денар