ОЖЕНИ МЕ – Театарска претстава
19:30 to 20:50 - октомври 27, 2021
НУЦК „Ацо Шопов“ - Штип, Ванчо Прке, Штип 2000 Get directions

Дата: 27.10.2021
Час: 19:30
ОЖЕНИ МЕ
Режија: Роберт Ристов
Продукција: Театар Провокација
Играат: Изабела Јакимова и Бранко Атанасов
Изведувач на саксофон во живо: Бобан Цветановски
Локација: НУЦК „Ацо Шопов“ - Штип
Времетраење: 80 мин.
Повеќе инфо: http://teatarprovokacija.mk/vecerni-pretstavi/ozeni-me/


Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

  • Театар Провокација

Export

Локација

Order Qty Total
3
4
4
1

Total quantity sold : 12

MKD / EUR
MKD Македонски денар