НОВ МАТЕРИЈАЛ Stand Up
21:00 to 23:00 - октомври 4, 2019
Jazz Inn Club - Ohrid, ул: Коста Абраш бр.74 ОХРИД Get directions

STAND UP AT JAZZ INN - 100 % нов матријал !
Нов матријал е шоу во кое никој, ниту комичарите ниту публиката нема да се комотни зошто секој момент е исполнет со тензија како ќе помине новата шега.

За ваше трајно задоволство ќе се погрижат:

Никола Тодороски
Илија Богданоски
Никола Сиљаноски
Зоран Донев
Јован Цветкоски

Организатор

Schedule

  • 21::00 - 23:00 :

Export

Локација

Order Qty Total
2
4

Total quantity sold : 6

MKD / EUR
MKD Македонски денар