НЕ СЕ КУРЧИ – Стенд ап со Надица Петрова
21:00 to 22:00 - март 22, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Таа е една обична женска особа која уште од мали нозе ја учи најтешката животна лекција, лекцијата за курчењето. Иако знае дека не треба да се курчи, бидејќи искуството и покажало дека курчот секогаш резултира со заеб, таа ни кажува дека не е толку лесно човек да се излечи од навлеченоста на курчењето.

Стенд-Ап комедија на Надица Петрова „Не се курчи!”

>22 Март, вториот ден од пролетта
>Среда за среќно
>21:00 часот за сите
>Јавна Соба оти таму е најубаво
>Билетите се по цена од 300 денари
>Бидејќи премиерите се за најголемите курчатори, повелете сите заедно убаво да си се искурчиме

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1
4
2
2
2
3
2
1
1
7
2
4
2
3
2
2
2
2
1
1
2
2
1
2
1
1
1
5
2
1
1
5
6
2
1
5
4
3

Total quantity sold : 91

MKD / EUR
MKD Македонски денар