НЕ СЕ КУРЧИ – Стенд ап со Надица Петрова
20:00 to 21:00 - април 20, 2023
Public Room-Skopje, ул: 50-та Дивизија бр.22 СКОПЈЕ Get directions

Таа е една обична женска особа која уште од мали нозе ја учи најтешката животна лекција, лекцијата за курчењето. Иако знае дека не треба да се курчи, бидејќи искуството и покажало дека курчот секогаш резултира со заеб, таа ни кажува дека не е толку лесно човек да се излечи од навлеченоста на курчењето.

Стенд-Ап комедија на Надица Петрова „Не се курчи!”

>20 Април
>20:00 часот
>Јавна Соба
>Билетите се по цена од 300 денари

Days
Hours
Mins
Secs

Организатор

Export

Локација

Order Qty Total
1

Total quantity sold : 1

MKD / EUR
MKD Македонски денар